بازگشت به صفحه قبل

دسترسی سریع

سئو چیست؟
(انواع حملات)امنيت شبكه هاي كامپيوتري
 Routing Metric Value چگونه محاسبه می شود ؟
انتقال شبکه از طریق سیم کشی برق ( پاورلاین )
 معرفی برخی از موتورهای بازی سازی اندروید
فیسبوک و گوگل، ارتباط زبانی بین دو سیستم هوش مصنوعی را کشف کردند
10 نکته که شما را به برنامه نویس حرفه ای جاوا اسکریپت تبدیل می کند
خود را روی اینترنت جستجو کنید!
بازیابی پسورد ویندوز 10
پروتکل مسیریابی OSPF
پروتکل مسیریابی RIP
پروتكل مسيريابي  IGRP
پروتکل  IS-IS
پروتکل   EIGRP
آموزش نحوه اتصال به شبکه دامین
آشنایی با انواع دوربین های مداربسته
آشنایی با پروتکل TCP/IP
اصول اولیه عیب یابی شبکه
نسل پنجم شبکه تلفن همراه
عکس برداری مبتنی بر لیدار
دستیار صوتی هوشمند مایکروسافت و ب ام و
طراحی وب سایت
ایجاد راهنمای سبک طراحی وب
شناسایی لینک های خطرناک
فضای ابری چیست؟
محققان دلایل تفاوت مغزی بین دانش آموزان در سرعت یادگیری را دریافتند
ابزارهای جدید در توسعه دنیای مجازی
نحوه استفاده از اکشن در فتوشاپ

نحوه استفاده از اکشن در فتوشاپ

اکشن يکي از ابزارهاي بسيار کاربردي در فتوشاپ است که زمان انجام کارهاي شما را بسيار کم مي کند. با اين ابزار شما مي توانيد کارهايي که بر روي يک تصوير انجام مي دهيد را ضبط کرده و سپس در همان تصوير و يا تصاوير ديگر از آن استفاده کنيد.

بطور مثال شما 100 تصوير  داريد که مي خواهيد اندازه تمام آنها از 1600 x 1200 به 640 x 480 تغيير کند. تغيير اندازه تک تک تصاوير کاري بسيار زمان بر و غير عقلاني است. به همين دليل براي انجام اينکار از ابزار اکشن استفاده مي کنيم. در اين صورت تنها کافي است بگوييد که اکشن تمام کارهايي که شما انجام مي دهيد را ضبط کند و اندازه يک تصوير را تغيير دهيد سپس آن اکشن را بر روي تمام 99 تصوير ديگر اعمال مي کنيد. در نتيجه در کمتر از چند ثانيه اندازه تمام تصاوير شما تغيير مي کنند.

استفاده از اکشن در فتوشاپ

قدم اول: اضافه کردن پنجره Actions

اولين کار اضافه کردن پنجره اکشن ها به فتوشاپ است. براي اينکار در منوي فتوشاپ روي Window  و سپس Actions کليک کنيد و يا کليدهاي ترکيبي Alt+F9 را بطور همزمان فار دهيد.



همانطور که مشاهده مي کنيد فتوشاپ بطور پيش فرض داراي چند اکشن مي باشد. اما بيشتر نياز ما به اکشن هايي است که توسط خودمان اضافه مي شوند.

قدم دوم: اضافه کردن اکشن جديد

ابتدا در پنجره اکشن ها روي آيکون اضافه کردن اکشن کليک کنيد.

پنجره  اي به شکل زير مشاهده خواهيد کرد:

در اين پنجره Name نام دلخواه اکشني است که مي خواهيد اضافه کنيد. Set گروه اکشن است که در حالت عادي فقط Default Actions وجود دارد. Function Key ايحاد يک کليد ترکيبي براي شروع اکشن و Color رنگ دلخواهي است که مي خواهيد به اکشن اختصاص دهيد. توجه داشته باشيد که اضافه کردن تمام موارد به جز نام کاملا اختياري است.

سپس براي ذخره اکشن بايد روي کليد Record کليک کنيد. مشاهده مي کنيد که اکشن شما بطور خودکار شروع به ضبط مي کند به اين معني که هر کاري که از الان بر روي تصوير مورد نظرتان انجام دهيد در اين اکشن ذخيره خواهد شد. تغييرات مورد نظر را در تصوير اعمال کنيد سپس براي اتمام ضبط روي آيکون Stop کليک کنيد.

اکشن شما ذخيره خواهد شد و از اين پس مي توانيد از اين اکشن براي اعمال تغيير روي تصاويرتان استفاده کنيد. براي اينکار فقط کافي است روي آيکون Play Selection کليک کنيد.

اعمال اکشن بر روي چندين تصوير

شايد اين سوال به ذهنتون رسيده باشه که در اين حالت هم ما بايد تک تک تصاوير را باز کرده و روي کليد Play Selection کليک کنيم. در صورتي که تعداد تصوير کم باشد اين کار خيلي وقت گير نيست اما در صورت بالا رفتن تعداد تصاوير بهتر است که از اين روش استفاده کنيم.

روي File > Automate > Batch کليک کنيد.

پنجره اي به اين شکل باز خواهد شد:

در اين پنجره Actions نام اکشني است که مي خواهيد روي تصاويرتان اعمال کنيد. همچنين Source مسير تصاوير را مشخص مي کند که اين مسير مي تواند يک پوشه يا فايل هاي باز شده در فتوشاپ باشد. در قسمت Detination هم سه گزينه وجود دارد گزينه None تغييرات را اعمال مي کند اما ذخيره نمي کند. گزينه Save and Close تغييرات اعمال شده را بر روي همان تصوير ذخيره مي کند و در نهايت گزينه Folder تصاوير را بصورت يک تصوير جديد در مسيري که مشخص کرده ايد ذخيره مي کند.

 

خارج کردن و وارد کردن اکشن ها

براي خروجي گرفتن از اکشن هايي که ايجاد کرديد در پنجره اکشن ها روي Options کليک کرده و سپس روي Save Actions کليک کنيد. همچنين در همين قسمت با انتخاب گزينه Load Actions مي توانيد اکشن هايي که از قبل ذخيره کرده ايد و يا از اينترنت دانلود کرده ايد را وارد کنيد.

 

منبع: فرهنگ نوين