بازگشت به صفحه قبل

دسترسی سریع

سئو چیست؟
(انواع حملات)امنيت شبكه هاي كامپيوتري
 Routing Metric Value چگونه محاسبه می شود ؟
انتقال شبکه از طریق سیم کشی برق ( پاورلاین )
 معرفی برخی از موتورهای بازی سازی اندروید
فیسبوک و گوگل، ارتباط زبانی بین دو سیستم هوش مصنوعی را کشف کردند
10 نکته که شما را به برنامه نویس حرفه ای جاوا اسکریپت تبدیل می کند
خود را روی اینترنت جستجو کنید!
بازیابی پسورد ویندوز 10
پروتکل مسیریابی OSPF
پروتکل مسیریابی RIP
پروتكل مسيريابي  IGRP
پروتکل  IS-IS
پروتکل   EIGRP
آموزش نحوه اتصال به شبکه دامین
آشنایی با انواع دوربین های مداربسته
آشنایی با پروتکل TCP/IP
اصول اولیه عیب یابی شبکه
نسل پنجم شبکه تلفن همراه
عکس برداری مبتنی بر لیدار
دستیار صوتی هوشمند مایکروسافت و ب ام و
طراحی وب سایت
ایجاد راهنمای سبک طراحی وب
شناسایی لینک های خطرناک
فضای ابری چیست؟
محققان دلایل تفاوت مغزی بین دانش آموزان در سرعت یادگیری را دریافتند
ابزارهای جدید در توسعه دنیای مجازی
نحوه استفاده از اکشن در فتوشاپ

شناسایی لینک های خطرناک

تابه‌حال به اين فکر کرده‌ايد که آيا لينکي که بر روي آن کليک مي‌کنيد قانوني و امن است؟ آيا هميشه با نگراني بر روي لينک‌هايي که در اي‌ميل‌ها دريافت مي‌کنيد، کليک مي‌نماييد؟ آيا تاکنون شناسايي لينک هاي خطرناک پرداخته‌ايد؟
اگر هميشه نگران شناسايي لينک هاي خطرناک هستيد که توسط دوستان و يا افراد ناشناس براي‌تان فرستاده مي‌شود، شايد بهتر باشد قبل از کليک بر روي آن‌ها اصالت و امنيت‌شان را بررسي کنيد.
اگر هم تا به‌حال به اين موضوع فکر نکرده‌ايد، بايد بدانيد هميشه با کليک بر روي لينک‌هاي ناشناس امکان نصب بدافزار و يا خطر ورود به وب‌سايت‌هاي فيشينگ وجود دارد.
بهتر است بدانيد هنگام انجام فعاليت‌هاي آنلاين هميشه بايد هوشيار باشيد و در اين بين کمک گرفتن و کسب اطلاعات هيچ ضرري ندارد.
 
بررسي‌ لينک‌ها چگونه انجام مي‌شود؟
دو نوع URL وجود دارد:
 
آدرس URL با طول استاندارد که با .www شروع مي‌شود، بعد از آن نام وبسايت مي‌آيد و سپس آدرس با com. و يا يک دامنه معتبر پايان مي‌يابد.
آدرس URL کوتاه‌شده مانند: yon.ir/mBAkj
تفاوتي ندارد که لينکي که قصد کليک بر روي آن را داريد از کدام نوع است. اگر لينک خطرناک باشد، ابزار بررسي‌کننده لينک بايد به شما اخطار بدهد. بنابراين اگر لينک، شما را به يک وبسايت خطرناک و مشکوک هدايت کند، بررسي‌کننده لينک بايد به‌سرعت اين موضوع را متوجه شود. همچنين اين بررسي‌کننده‌هاي لينک بايد لينک‌هاي مستقيم به بدافزارها، باج‌افزارها و … را به شما گزارش دهند.
در ادامه به شما 7 وبسايت براي بررسي‌ امنيت لينک‌ها معرفي خواهيم کرد. به شما توصيه مي‌کنيم به‌منظور بررسي امنيت لينک‌ها از بيشتر از يکي از وبسايت‌هاي زير استفاده کنيد. با ما همراه باشيد.

1. Kaspersky VirusDesk
شناسايي لينک هاي خطرناک
اگر دوست داريد کسپراسکاي، مشهورترين کمپاني امنيتي، امنيت لينک‌هاي شما را بررسي کند بايد از VirusDesk استفاده کنيد. در واقع VirusDesk يک ابزار دومنظوره هم براي بررسي امنيت لينک‌ها و هم براي آپلود کردن فايل‌هايي است که به امنيت آن‌ها شک داريد. شما مي‌توانيد اين کار را هم با پيست کردن لينک و هم با کشيدن و انداختن در صفحه انجام دهيد.
 
براي استفاده از Kaspersky VirusDesk، لينک را وارد نماييد و سپس بر روي Scan کليک کنيد. امنيت لينک سريعا به شما گزارش داده خواهد شد. اگر شما دليلي براي مخالفت با نتيجه “safe” بودن لينک داريد، مي‌توانيد بر روي دکمه “I disagree with the scan results” کليک نماييد.
 
با گزارش علت شما، محققان کسپراسکاي صحت ادعاي شما را درباره آن لينک چک خواهند کرد. همچنين اگر شما آدرس اي‌ميل خود را براي آن‌ها بگذاريد، نتيجه امن بودن لينک براي‌تان اي‌ميل خواهد شد.
 
2. ScanURL
شناسايي لينک هاي خطرناک

اين وبسايت مستقل، لينک‌هاي دريافت‌شده را با استفاده از يک ارتباط امن HTTPs بررسي مي‌کند. هرچند صفحه دريافت لينک خالي از تبليغات نيست، نتايج از کيفيت خوبي برخوردار هستند.
وبسايت ScanURL نظرسنجي‌هاي Google Safe Browsing، PhishTank، Web of Trust را بررسي مي‌کند و بر اساس آن‌ها نتيجه را صادر مي‌نمايد. نتيجه بررسي سريعا مشخص مي‌کند که آيا مي‌توانيد وارد سايت شويد و يا خير. همچنين اين نتايج با يک توصيه از ScanURL همراه هستند. اگر نتيجه لينک واردشده توسط شما را خطرناک شناسايي کرد، لطفا بر روي آن کليک نکنيد.
از آن‌جا که ScanURL نتايج را جمع‌آوري مي‌کند، بعضي از وب‌سايت‌ها و ابزارها ديگر توسط ScanURL بررسي مي‌شوند. هنگامي‌که صفحه نتايج ScanURL بارگذاري شد، يک URL دايمي در صفحه مشاهده مي‌شود. شما مي‌توانيد اين URL را کپي نماييد و با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذاريد.
 
3. PhishTank
شناسايي لينک هاي خطرناک

وبسايت PhishTank به‌جاي بررسي لينک‌ها براي وجود بدافزارها، به شما درباره فيشينگ بودن آن‌ها اطلاع مي‌دهند. اگر لينکي که وارد مي‌کنيد، قبلا در Tank ثبت شده باشد، سريعا نتيجه آن به شما نشان داده‌ خواهد شد؛ و اگرنه به شما يک شماره جستجو داده مي‌شود. متاسفانه بررسي لينک‌هاي فيشينگ به‌سادگي بررسي لينک‌هاي بدافزارها نيست.
آيا در مورد وبسايت‌هايي که ممکن است شما را فريب بدهند تا اطلاعات شخصي‌تان را افشا کنند، نگران هستيد؟ اگر در مورد موضوع سرقت هويت، اطلاعاتي داشته باشيد، بايد بدانيد که اکثر اين سرقت‌ها به‌وسيله وب‌سايت‌هاي فيشينگ صورت مي‌گيرد. بنابراين ما به شما توصيه مي‌کنيم، براي اطمينان از امنيت لينک‌ها، از وبسايت PhishTank استفاده نماييد.
 
4. Google Transparency Report

شناسايي لينک هاي خطرناک

شايد گوکل امن‌ترين شرکت دنيا نباشد، اما سرويس مفيدي براي بررسي امنيت لينک‌ها ارايه داده است.
چند ثانيه پس از وارد کردن لينک، نتايج به‌دست آمده توسط Google’s web crawlers به شما خواهند گفت که آيا لينک قابل اعتماد است و يا خير.
وبسايت Transparency Report service به شما هم در مورد لينک‌هاي بدافزارها و هم لينک‌هاي فيشينگ هشدار خواهد داد. در حالت کلي از آن‌جا که امنيت اطلاعات شخصي در فعاليت‌هاي آنلاين حرف اول را مي‌زند، عواقب ناشي از استفاده از لينک‌هاي فيشينگ جدي‌تر از لينک‌هاي بدافزارها است.
بنابراين هنگام مشاهده وب‌سايت‌ها مطمئن شويد که قصد سرقت هويت شما را ندارند.
 
5. VirusTotal

شناسايي لينک هاي خطرناک

در واقع VirusTotal يک ابزار چندقابليتي بر پايه مرورگر است که براي تشخيص نوع بدافزارها، فايل‌ها و URLهاي مشکوک را بررسي مي‌کند؛ سپس نتيجه بررسي با جامعه امنيتي به اشتراک گذاشته مي‌شود. استفاده از VirusTotal بسيار آسان است و نيز مي‌توان از اپ آن در اندرويد و ويندوز استفاده کرد.
همچنين VirusTotal براي توسعه‌‌دهندگان، APIهاي عمومي و خصوصي عرضه مي‌کند. در حالي‌که اين ابزار محدود به پروژه‌هاي غير‌تجاري است، مي‌توانيد از آن براي خلق ابزار اسکن فايل و لينک در وبسايت خود استفاده نماييد.

برداشت و خلاصه سازي شده از سايت Itresan